- 2 speklapjes per persoon
- 2 eetlepels honing
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 4 eetlepels Balsamico azijn
- 1 theelepel paprika poeder
- 3 eetlepels verse tijm
- 2 theelepels peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- peper en zout

Nog een recept voor marinade voor Barbecue vlees.
Het is zoet en gekruid en pas heel goed met de speklapjes.
Wel opletten dat het vlees niet te dichtbij de grill van de barbecue komt te liggen om te voorkomen dat het snel zwart wordt.
Hak de ui samen met de knoflook.
Meng de azijn samen met de honing, de tomatenpuree en de olie.
Voeg de tijm, de peterselie en de paprika poeder en meng het goed samen.
Breng op smaak met peper en zout.
Wrijf de speklapjes met de marinade, beide kanten, zet ze in een schaal, dek de schaal af met folie en zet 1 uur in de koelkast.
Je vlees is klaar voor de barbecue!