Door: Dominique op 21 - 04 - 2015 in de categorie BBQ, Marinade
Ingredienten
Marinade voor 8 speklapjes
  • 2 speklapjes per persoon
  • 2 eetlepels honing
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 4 eetlepels Balsamico azijn
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 3 eetlepels verse tijm
  • 2 theelepels peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

11173387_801555823268508_4338771342388821019_nNog een recept voor marinade voor Barbecue vlees.
Het is zoet en gekruid en pas heel goed met de speklapjes.
Wel opletten dat het vlees niet te dichtbij de grill van de barbecue komt te liggen om te voorkomen dat het snel zwart wordt.

 

Hak de ui samen met de knoflook.

Meng de azijn samen met de honing, de tomatenpuree en de olie.

Voeg de tijm, de peterselie en de paprika poeder en meng het goed samen.

Breng op smaak met peper en zout.

Wrijf de speklapjes met de marinade, beide kanten, zet ze in een schaal, dek de schaal af met folie en zet 1 uur in de koelkast.

Je vlees is klaar voor de barbecue!

11134217_1027921917236470_1253110032_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties