Door: Dominique op 6 - 09 - 2015 in de categorie Toetjes/gebak
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Uit Allerhande en Girlscene magazine.

Snijd de kroontjes van de aardbeien en pureer de helft van de aardbeien met 2 el poedersuiker en de frambozen met de staafmixer.
Halveer de rest van de aardbeien en bestrooi ze met 2 el poedersuiker.

Klop de slagroom stijf.

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg er met een mespunt uit.

Roer de mascarpone los met 2 el wijn, het merg en de rest van de poedersuiker.
Spatel de slagroom erdoor.

Verdeel de helft van de lange vingers over de schaal en besprenkel met 150 ml wijn.
Schep de helft van het mascarponemengsel en de aardbeienpuree erop. Verdeel er de rest van de lange vingers, wijn, het mascarponemengsel, de gehalveerde aardbeien en frambozen over.

Dek af en zet 2 uur in de koelkast.

11993956_1107005515994776_1935825615_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties