- 350 g bloem
- 1/2 glas lauwe water
- 1 zakje bakpoeder of droge gist
- 2 eetlepels water
- 4 eetlepels paneermeel
- Salami
- 1 pakje feta
- 100 g geraspte kaas
- 2 lente uitjes
- 1 stuk witte vis
- 1/2 bakje champignons
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 rode paprika
- peper en zout
- 1 blikje tomatenblokjes
- 4 eetlepels verse basilicum
- Ontbijtspek of bacon

Maak het deeg klaar:
Meng de bloem met het lauw water, de gist en de olie.
Kneed het deeg tot een soepel, elastisch deeg, 10 minuten.
Voeg nu de zout en kneed het deeg nog 5 minuten.
Rol het deeg uit.
Leg het deeg in het quiche vorm.
Verdeel de paneermeel op het deeg.
Afdek met folie en een theedoek en laat het deeg, 1/2 uur rusten.
Maak nu de vulling klaar:
Hak de ui, de basilicum en de knoflook fijn.
Snijd de paprika in blokje.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Rasp de kaas.
Snijd de vis in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Halveer de plakjes salami en de plakjes ontbijtspek.
Maak de pizza klaar:
Verdeel het ui-knoflook-basilicum mengsel op de pizza.
Verdeel de tomatenblokjes erop.
Breng op smaak met peper, Italiaanse kruiden en zout.
Verdeel op de helft van de pizza de vis blokjes.
Verdeel erop de helft van de paprika en de ontbijtspek.
Verdeel op de andere helft de salami, de rest van de paprika en de champignons.
Verkruimel op de pizza de feta en verdeel de kaas erop.
Bak de pizza in de oven, op 180 graden, 30 minuten.
Lekker met groene sla.