Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch / Ontbijt
Ingredienten
  • 1 blik zalm in water
  • 1 tl chilisaus
  • 1 tl sinaasappel dressing (oil and vinegar)
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl dille
  • 4 el mayonaise
  • peper
  • zout
  • 1 gekookte ei
  • 1 tl ketjap manis
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): personen

Lekker dip voor op de brood!


Haal de zalm uit het blik en ontgraat deze vast.
Snijd de ei in kleine blokjes.
Meng alle ingrediënten samen tot een lekkere smeuïg salade.
Breng op smaak met peper en wat zout.

1798560_593163410777357_1398183544_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Fricandeau met appel

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Bouchées van foie..

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Mini open ravioli..

Datum: 18 - 10 - 2021

0 reacties

Rubs voor varkenshaas

Datum: 17 - 10 - 2021

0 reacties