Door: Dominique op 11 - 06 - 2015 in de categorie Ovenschotels, Pasta, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 5 cannelloni per persoon
  • Bechamelsaus of 1 zakje kaassaus/ of 1 zakje witte saus
  • 2 zalm filets
  • 1/2 zak verse spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 bakje ricotta (light)
  • 4 tomaten
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 theelepel dille
  • peper en zout
  • 1 eetlepel olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen

Maak de vulling klaar:

Snijd de ui en de knoflook fijn.
Bak ze in een koekenpan met olijfolie.
Voeg de spinazie toe en laat hem slinken.

Doe in een keukenmachine het spinazie-mengsel.
Voeg de zalm filets (gauw), de dille en de Ricotta toe en mix een paar seconden.
Breng op smaak met peper en zout.

Maak een bechamelsaus klaar.

11420083_1057797454248916_135931885_n11297696_1057801080915220_1810841731_n11355572_1057802487581746_446099264_nMet je vingers, vul de cannelloni met het vulling en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel de Bechamelsaus erover.
Snijd de tomaten in plakjes en leg ze boven de cannelloni.
Verdeel de kaas bovenop.

Zet de cannelloni in de oven, 35 minuten op 180 graden.

11324167_1057814740913854_659667483_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties