Door: Dominique op 5 - 12 - 2015 in de categorie healthy koude wraps, Koude wraps
Ingredienten
  • 1 pakje wraps
  • 1 blik tonijn
  • 5 zongedroogde tomaatjes in olie
  • 1 stuk feta
  • 1/2 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bos uitjes
  • 1 zak verse spinazie
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 potje crème fraîche
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 8 personen

Snijd de ui in blokjes.
Snijd de bos uitjes in ringetjes.
Hak het knoflook fijn.

12334363_1150012511694076_2142075324_oVerwarm 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak de ui samen met de bos uitjes en de knoflook.
Voeg de helft van de spinazie toe en roer tot de spinazie geslonken is.
Voeg de rest van de spinazie toe en roer tot het geslonken is.
Bak nog een paar minuten en breng op smaak met peper en zout.
Zet de spinazie in een vergiet en duw met een vork al de vocht uit.

Hak de tomaatjes grof.
Verkruimel de tonijn en de feta in een kom.
Meng de spinazie met de tomaatjes, de feta en de tonijn.

12334266_1150046301690697_1788870066_oSmeer een wrap met 2 eetlepels crème fraîche.
Smeer 3-4 eetlepels spinazie mengsel op de crème fraîche.

 

 

 

12333733_1150045221690805_1725151300_oRol de wrap op en pak hem in folie.
Zet de wrap in de koelkast.
Doe dat tot alle wraps en de vulling op zijn.

 

 

 

Snijd de wrap in plakjes.

wra

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties