- 1 pakje wraps
- 1 blik tonijn
- 5 zongedroogde tomaatjes in olie
- 1 stuk feta
- 1/2 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 bos uitjes
- 1 zak verse spinazie
- olijfolie
- peper en zout
- 1 potje crème fraîche

Snijd de ui in blokjes.
Snijd de bos uitjes in ringetjes.
Hak het knoflook fijn.
Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak de ui samen met de bos uitjes en de knoflook.
Voeg de helft van de spinazie toe en roer tot de spinazie geslonken is.
Voeg de rest van de spinazie toe en roer tot het geslonken is.
Bak nog een paar minuten en breng op smaak met peper en zout.
Zet de spinazie in een vergiet en duw met een vork al de vocht uit.
Hak de tomaatjes grof.
Verkruimel de tonijn en de feta in een kom.
Meng de spinazie met de tomaatjes, de feta en de tonijn.
Smeer een wrap met 2 eetlepels crème fraîche.
Smeer 3-4 eetlepels spinazie mengsel op de crème fraîche.
Rol de wrap op en pak hem in folie.
Zet de wrap in de koelkast.
Doe dat tot alle wraps en de vulling op zijn.
Snijd de wrap in plakjes.