Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken, Kip / Gevogelte
Ingredienten
  • 250 gr wokmie
  • 3 kippenfilets
  • 1 ui
  • 1,5 bakje Cherry tomaatjes
  • 1 courgette
  • 1 halve rode paprika
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 el woksaus soja zoet
  • 1 kleine blik doperwtjes
  • peper en zout
  • margarine
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Cocos nucifera
kokosnoot werd ontdekt door Portugese handelaars die de vracht “coco” noemden, wat ‘aap” betekent. Zij vonden de noot namelijk op apengezichten lijken.

Snijd de kipfilets, de paprika, de courgette en de ui in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Bak in margarine de kipfilets samen met de ui.
Voeg de paprika, de doperwtjes, de tomaatjes en de courgette en bak nog 5 minuten.
Kook de mie, giet de water af en laat ze apart rusten.
Breng op smaak met peper en zout,
Voeg de woksaus en de kokosmelk en laat 15 minuten sudderen.

643951_372479852845715_461879318_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties