- 1 potje van 150 ml yoghurt (dat is je maatbeker)
- 2 potjes suiker
- 3 potjes bloem
- 1 potje olie
- 1 zakje bakpoeder
- 1 zakje vanille suiker
- 1 sinaasappel
- 1 theelepel kaneel of 1 theelepel speculaas kruiden
- 3 eieren
- 1/2 zak walnoten
Zelf verzonnen…een lekkere cake met diepe smaken zoals sinaasappel, kaneel en rum.
Verwarm de oven op 170 graden voor.
Rasp eerst de sinaasappel en pers vervolgens de helft van de sinaasappel uit.
Meng alle ingrediënten samen tot een glad en mooi beslag.
Voeg de noten toe.
Smeer een ronde cake vorm met wat boter in en strooi wat bloem.
Schenk de cake erin.
Bak de cake in de oven 40 min.
Prik er een mes, als het goed droog uitkomen zonder beslag erop, is je cake klaar.