Door: Dominique op 10 - 02 - 2017 in de categorie Aziatische keuken, Dipsaus, spread, Lunch / Ontbijt
Ingredienten
  • 1 pakje surimi krab
  • 1 eetlepel whisky
  • 1 eetlepel ketchup
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel peterselie
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Snijd de surimi in stukjes.

Meng de surimi met de mayonaise, ketchup, whisky en peterselie.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met stokbrood of toast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties