Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 1 pangafilet per persoon (of andere stevige wit vis)
  • 2 witte boterhammen
  • 2 knoflookteentjes
  • 3 muntblaadjes
  • 1 bosje peterselie
  • 1 el dille
  • 1 prei
  • 1 rode paprika
  • 12 tomaatjes
  • 1 bakje champignons
  • snufje saffraan
  • peper en zout
  • 1 courgette
  • 1 tl komijn poeder
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Ik heb dit recept gisteren verzonnen.
Het is fris van smaak en heel lekker.
Natuurlijk mag je dingen weghalen of toevoegen.

Snijd de tomaatjes, de courgette en de champignons in blokjes.
Snijd de paprika in reepjes en snijd de gewassen prei in ringetjes.

Strooi peper en zout op de filets.
Scheur vier ruime stukken folie af en leg hierop de filets en verdeel de groentes over de vis.
Hak in een keukenmachine de brood samen met de knoflook, de ui, de muntblaadjes en de peterselie.
Verdeel het over de vis.
Breng op smaak met, peper, zout, komijnpoeder, dille en saffraan.
Bedruppel met een paar druppel olie en vouw de pakketjes dicht.
Bak de vis 40 minuten in de oven op 220 graden.

1185226_510457165714649_43139036_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties