Door: Dominique op 26 - 01 - 2015 in de categorie Hoofdgerechten en bijgerechten, Ovenschotels, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 2 zakjes witte wijn saus
  • 1/2 zakje zeevruchten
  • 4 kabeljauw filet
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl dille
  • 1 tl bieslook
  • 1 tl dragon
  • 1/2 prei
  • 4 lente uitjes
  • 8 el geraspte kaas
  • stokbroden
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de uien in blokjes, de lente uitjes en de prei in ringetjes, de bieslook en de knoflook fijn.

Scheur de kabeljauw filets in stukjes.

Maak de witte wijn saus klaar.

Meng de witte wijn saus met de zeevruchten, de kabeljauw, de prei, de ui, de knoflook, de dille, de bieslook, de lente uitjes en de dragon.

Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de saus in pannetjes, strooi wat geraspte kaas eroverheen.

Zet de pannetjes in de oven op 220 graden, 30 minuten.

Serveer de vis pannetjes met stokbrood!

CameraZOOM-20150123202914826

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties

Zoete aardappel soep..

Datum: 21 - 09 - 2020

0 reacties