Door: Dominique op 2 - 07 - 2014 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 1 pangafilet per persoon
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 prei
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 theelepel koriander
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 bakje Cherry tomaatjes
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen
  1. Snijd de courgette in blokjes, de ui en de prei in ringen.
  2. Pers de knoflook.
  3. Verwarm de olie samen met de kruiden en de knoflook.
  4. Roerbak de prei, de ui en de courgette een paar minuten.
  5. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout.
  6. Leg de vis bovenop en zet het vuur laag.
  7. Leg een deksel op de wok en laat op laag vuur circa 20 minuten garen.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties