Door: Dominique op 5 - 12 - 2017 in de categorie Aziatische keuken, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4 pangasius filets of kabeljauw filets
  • 200 g bloem
  • Peper en zout
  • 1 ei
  • 1 flesje bier ( 330 ml)
  • 10 eetlepels olie om te bakken
  • Partjes limoen of citroen
  • Peterselie om te garneren
Keuken: Bereidingstijd: 9 min. Portie(s): 4 personen

Was de vis filets,  dep ze met keukenpapier.

Bestrooi peper en zout op de vis filets en bestuif ze met bloem.

Doe de bloem in een kom met een theelepel zout.

Breek het ei erin en voeg, beetje bij beetje de bier toe.

Roer tot een mooi,  glad beslag.

Haal de vis filets,  een per een,  door het beslag (zorg dat ze goed bedekt met het beslag zijn).

Verwarm de olie in een grote koekenpan of 2 en bak de visfilets,  4-5 mn beide kanten.

Zet de vis filet op een keukenpapier.

Zet ze daarna op borden met een partje citroen en strooi wat peterselie erop.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties