Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 zak verse spinazie
  • 2 aardappels per persoon
  • 100 g bacon
  • 1 blik tomaten in blokjes
  • 1 tl suiker
  • peper en zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 tl curry poeder
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl cayenne poeder
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen
Ik gebruik mijn wok, alleen voor groenten, niet zo vaak.
Ik had zin om spinazie te wokken in olie met knoflook maar keek verder in mijn koelkast en voegde meer ingrediënten in de wok toe met het resultaat dat dit recept geslaagd is en dat het heel lekker is!

Schil de aardappels af, snijd ze in blokjes en kook ze in ruime water met zout.
Snijd de ui en de knoflook fijn.

Verwarm de olie in de wok.
fruit er de ui en de knoflook in.
Voeg de bacon toe en bak nog een paar minuten.
Voeg de tomaten in blokjes en de spinazie en wok het 10 minuten tot de spinazie is geslonken.

Breng op smaak met peper, zout, curry en cayenne poeder naar smaak.

Giet de aardappels af en voeg ze in de wok toe.
Wok nog op laag vuur, 15 minuten.

1902753_615535231873508_928987850_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties