- 1/2 aubergine
- 1/2 courgette
- 1/2 rode paprika
- 1 handje vol spinazie
- 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes
- 1/2 bak champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 4 lente uitjes
- 1 blikje kidney bonen
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 theelepel bieslook
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel suiker
- 1 bakje smeerkaas met kruiden (paturain/boursin stijl)
- peper en zout
- 1 pak tortilla's (wraps)
- 1/2 bakje Cherrytomaten
- margarine
- 1 bol Mozzarella

Die vegetarische Taart is gemaakt met lagen tortilla, groenten in tomatensaus en met mozzarella met een Mexicaanse accent.
Snijd de aubergine, de courgette, de ui en de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn en de champignons in plakjes.
Snijd de lente uitjes en de peper in ringetjes.
Verwarm de margarine in een wok.
Bak de ui, de knoflook en de spinazie een paar minuten.
Voeg de courgette, de aubergine, de champignons, de lente uitjes, de paprika en de peper toe en bak nog een paar minuten.
Voeg nu de tomatenblokjes, de paprika poeder, de komijnpoeder, de bieslook, de tomatenpuree en een 1/2 glas water toe en laat de saus een paar minuten zacht koken.
Voeg de suiker toe en breng op smaak met peper en zout.
Zet In een springvorm een bakpapier vel en zet de 1e tortilla erop.
Smeer wat smeerkaas erop en verdeel een paar Cherrytomaten bovenop.
Leg een nieuwe tortilla erop.
Verdeel op de tortilla de helft van het groenten mengsel.
Leg nog een tortilla erop.
Scheur de Mozzarella erop en strooi wat tijm.
Leg nog een tortilla erop.
Verdeel de rest van de groenten erop.
Leg een laatste tortilla erop.
Smeer nog wat smeer kaas en strooi wat geraspte kaas.
Zet in de oven 25 minuten op 180 graden tot de kaas goud bruin is geworden.