Door: Dominique op 23 - 04 - 2015 in de categorie Groenten, Warme wraps
Ingredienten
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 1/2 rode paprika
  • 1 handje vol spinazie
  • 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes
  • 1/2 bak champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 4 lente uitjes
  • 1 blikje kidney bonen
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 theelepel bieslook
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel suiker
  • 1 bakje smeerkaas met kruiden (paturain/boursin stijl)
  • peper en zout
  • 1 pak tortilla's (wraps)
  • 1/2 bakje Cherrytomaten
  • margarine
  • 1 bol Mozzarella
 
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Die vegetarische Taart is gemaakt met lagen tortilla, groenten in tomatensaus en met mozzarella met een Mexicaanse accent.

Snijd de aubergine, de courgette, de ui en de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn en de champignons in plakjes.
Snijd de lente uitjes en de peper in ringetjes.

11156742_1029084980453497_184811958_nVerwarm de margarine in een wok.
Bak de ui, de knoflook en de spinazie een paar minuten.
Voeg de courgette, de aubergine, de champignons, de lente uitjes, de paprika en de peper toe en bak nog een paar minuten.

 

 

 

11158032_1029086350453360_95602723_nVoeg nu de tomatenblokjes, de paprika poeder, de komijnpoeder, de bieslook, de tomatenpuree en een 1/2 glas water toe en laat de saus een paar minuten zacht koken.

 

Voeg de suiker toe en breng op smaak met peper en zout.

11160194_1029094083785920_1047817032_n

11185450_1029093410452654_1590372796_n
11173468_1029093373785991_602034053_nZet In een springvorm een bakpapier vel en zet de 1e tortilla erop.
Smeer wat smeerkaas erop en verdeel een paar Cherrytomaten bovenop.
Leg een nieuwe tortilla erop.
Verdeel op de tortilla de helft van het groenten mengsel.
Leg nog een tortilla erop.
Scheur de Mozzarella erop en strooi wat tijm.
Leg nog een tortilla erop.
Verdeel de rest van de groenten erop.
Leg een laatste tortilla erop.
Smeer nog wat smeer kaas en strooi wat geraspte kaas.
Zet in de oven 25 minuten op 180 graden tot de kaas goud bruin is geworden.

11164110_1029093550452640_1470941573_n

11157910_1029125750449420_1301572990_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties