Door: Dominique op 25 - 10 - 2016 in de categorie Sushi
Ingredienten
  • sushi rijst
  • tonijn filet
  • Chili poeder
  • nori vel
  • wasabi mayonaise
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Sushi van Nikki, mijn dochter.

Snijd een Norivel in 8 repen van 15 cm x 3 cm.

Neem een eetlepel sushirijst in je hand en vorm hiervan een rechthoekig blokje van ongeveer 5 cm x 2 cm x 2 cm.

Wikkel de repen Nori om de rijst heen.
Plak de Nori vast met wat Wasabi, een korrel rijst of een druppel water.

Vul de Gunkan sushi’s met mini blokjes tonijn en wasabi mayonaise.

Strooi wat Chilipoeder erop.

20161015_171055_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gevulde citroen met..

Datum: 12 - 08 - 2019

0 reacties

Tagliatelle met Sint..

Datum: 23 - 07 - 2019

0 reacties

Heksenkaas dressing

Datum: 18 - 07 - 2019

0 reacties

Zomer groenten gevuld..

Datum: 12 - 07 - 2019

0 reacties