Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Lunch / Ontbijt, Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 1 handpeer, geschild
  • 60 g geitenkaas
  • 8 walnoten
  • 4 el honing
  • 4 sneden bruin brood
Keuken: Bereidingstijd: 8 min. Portie(s): 2 personen

Lekker voor de lunch maar ook als toetje!

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de sneden brood doormidden.
Leg 2 plakken peer op een snee brood.
Leg dan 2 plakken geitenkaas erop en 2 walnoten.
Giet over elke plak 1 eetlepel honing.
Bak ca. 8 min. op een rooster in de oven.

557625_366503360110031_1580858183_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties