Door: Dominique op 5 - 10 - 2015 in de categorie Tapenade
Ingredienten
  • 250 g groene olijven zonder pitten
  • 5 kappertjes
  • 5 ansjovis
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • 1 theelepel citroensap
  • peper
  • 2 teentjes knoflook
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 2 personen

Ik heb in dit recept van tapenade, opgeklopte crème fraîche gebruikt want de olijven waren te zout.

Hak samen in een keuken machine de olijven met de kappertjes, knoflook en ansjovis.
Breng op smaak met citroensap en peper.

Klop de crème fraîche stijf en meng hem met de tapenade.

Serveer in een kommetje met stokbrood erbij.

12092591_877581858999237_1634735867_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties