Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 afbak stokbrood
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 half pak zachte roomboter (op kamertemperatuur)
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Ik had nog pesto in een potje en een afbak stokbrood en kwam op het idee om dit recept te maken!
Het is heel lekker en iets anders dan met gewoon kruidenboter!

1381816_535497776543921_334464807_n
Snijd de knoflook en de peterselie heel fijn.
Meng samen, (met een vork), de boter, de pesto, de knoflook en de peterselie.

snijd een stokbrood in plakken maar net tot de rand.
Bestrijk de plakken royaal met de pestoboter en druk ze tegen elkaar aan, tot de plakjes weer samen een brood gaan vormen.
Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en leg het op het rooster van de barbecue of in een oven, 20 mn op 180 graden.

De aluminiumfolie zorgt ervoor dat het brood niet zo snel aanbrandt.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties