Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Stamppotten
Ingredienten
  • 1 kg aardappels
  • zout
  • 1 pak doperwten zeer fijn (diepvries) (450 g)
  • 1 zakje verse munt (à 15 g)
  • 1 dl melk
  • 35 g boter of margarine
  • (versgemalen) peper
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Het is lekker en fris van smaak maar ik mis toch meer pit in dit recept dus ik kan spekjes, knoflook en uien erbij aanraden.

Aardappels schillen, wassen en in stukken snijden.
In ruime pan aardappels in water 20 minuten koken.
In pan doperwten volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
munt bladeren fijnhakken.
Aardappels en erwten afgieten.
In magnetron of pan melk verhitten.
Met pureestamper aardappels,doperwten en munt fijnmaken.
Melk en 25 g boter erdoor scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.

10622342_878735325488464_1493324160_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties