Door: Dominique op 7 - 03 - 2021 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Lunch / Ontbijt, Paasrecepten
Ingredienten
  • 3 eieren per persoon (totaal 12)
  • 4 eetlepels melk
  • 2 handevol verse spinazie
  • Peper
  • 200 g gerookte zalm plakjes
  • 100g monchou of philadelphia light
  • 1 eetlepel verse dille
  • 2 eetlepels boter
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

voor de paasbrunch of paas lunch .

Hak de spinazie grof.
Breek de eieren en klop ze los.
Meng in een grote kom de eieren met de spinazie en de melk.
Breng op smaak met peper.

Verwarm de boter in een grote koekenpan of in een pannenkoeken pan.
Bak eerst even op hoog vuur en daarna op laag vuur met een deksel erop (of een alufolie als deksel), 10 minuten, tot de eieren gaar zijn.
Zet de omelet op een grote platte ronde schaal en laat hem goed afkoelen.

Hak de dille fijn.
Meng de verse kaas met de dille en breng op smaak met peper.

Verdeel eerst de zalm plakjes op de omelet.

Verdeel nu de dille kaas op de zalm.
Rol de omelet dicht en snijd 4 delen in de omelet.

Serveer met broodjes, sneden brood of baguette en met sla.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties