Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 2 zakken spinazie
  • 2 aardappels per persoon
  • 50 g maizena
  • 1 blokje roomboter
  • 1/2 liter volle melk
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper en zout
  • 1/2 zak geraspte oude kaas
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Kook de spinazie in ruime water met zout.
Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze in ruime water met zout.

Doe de melk in een pan, samen met peper, zout, nootmuskaat en boter en laat hem koken.

In een kommetje, meng 2 el koude melk met de maizena, goed roeren en giet het mengsel in de melk.
flink roeren tot de saus dik wordt.
Laat nu op laag vuur een paar minuten koken.

Voeg nu de geraspte oude kaas toe.

10526696_856988890996441_46808343_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gemarineerde zalm in..

Datum: 5 - 06 - 2023

0 reacties

Gepekelde radijs

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Borrel olie om..

Datum: 26 - 05 - 2023

0 reacties

Rub voor Rundervlees

Datum: 22 - 05 - 2023

0 reacties