Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Varkensvlees
Ingredienten
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 el honing
  • 4 takjes rozemarijn
  • 0.5 bol knoflook
  • 2 speklapjes per persoon
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

een recept gezien op 24 kitchen.
Rudolph van Veen maakt dit recept met een pikante saus erbij, ik niet.

Verwarm de oven voor op 180 °C
Vet de ovenschaal licht in met olijfolie.
Leg de speklapjes in de ovenschaal en besprenkel met honing.
Maak de teentjes knoflook los maar pel ze niet.
Verdeel de takjes rozemarijn en de knoflook over de speklappen.

Sprenkel er olijfolie over en bak de speklappen in circa 20 minuten gaar in de oven.

1979591_611629088930789_392929196_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties