Door: Dominique op 11 - 05 - 2016 in de categorie Cakes
Ingredienten
1 potje yoghurt, het wordt dan jouw maat beker
  • 1 pot olie
  • 2 potjes suiker
  • 3 potjes bloem
  • 3 eieren
  • 1 el rasp van 1 sinasappel
  • 1 el rasp van 1 citroen
  • sap van 1/2 sinaasappel en van 1/2 citroen
  • 1 zakje vanille zuiker
  • 1 zakje bakpoeder
Keuken: Bereidingstijd: 30-45 min. Portie(s): 8 personen

Verwarm de oven voor op 180 graden.

13162547_1253896747972318_487433295_nMeng met een mixer alle ingrediënten samen.

Smeer een ronde cake vorm met wat boter in en bloem.

Schenk de cake erin.

Bak de cake in de oven 45 minuten.

Wanneer is jouw cake klaar?

Als je prikt er een mes in die moet dan goed droog uitkomen zonder beslag erop.

13148343_1253924004636259_1463158535_o13120492_1254127901282536_778467718_o

2 reacties tot nu toe.

  1. jannie schreef:

    lekker duidelijk allemaal wat is een pot olie? 1L 5L een JERRYCAN???

    • Dominique schreef:

      Jannie, zoals ik heb het geschreven in ingredienten “1 potje yoghurt, het wordt dan jouw maat beker”, je gebruikt een klein potje yoghurt, zoals een potje voor 1 persoon van Danone.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gateau marbré

Datum: 13 - 11 - 2018

0 reacties

Risotto met haricots..

Datum: 11 - 11 - 2018

0 reacties

Witlof met brie,..

Datum: 9 - 11 - 2018

4 reacties

Verse spinazie, ..

Datum: 2 - 11 - 2018

0 reacties