Door: Dominique op 6 - 04 - 2016 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4 scholfilets
  • 3 preien
  • 1/2 Spaanse peper zonder zaden
  • 1 blik kokosmelk
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bak Cherry tomaatjes
  • peper en zout
  • 1 theelepel dille
  • alufolie
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Healthy food recept

Snijd de prei in ringen.
Snijd de Spaanse peper in ringetjes.
Hak de knoflook.
Halveer de tomaatjes.

Meng de prei samen met de Spaanse peper, de knoflook, de tomaatjes, de paprika, de kokosmelk en de dille.
Breng op smaak met peper en zout.

Scheur 4 vel uit de alufolie rol.
Verdeel het prei mengsel op de alufolie vellen.

Snijd de zijkant van de scholfilets (hard randjes langs de vis).
Breng ze op smaak met peper en zout en leg ze op de groenten.

12903623_1229562907072369_477672254_oVouw de folie vellen dicht en zet ze op de ovenplaat.

Bak de papillotes, in de oven op 180 graden, 25 minuten.

 

 

Serveer de Scholfilets papillote met rijst.

12922256_1229562490405744_300720169_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties