Door: Dominique op 15 - 04 - 2020 in de categorie BBQ, Lamsvlees, Salsa en Chutney
Ingredienten
  • 20 g verse platte peterselie
  • 10 g  verse Rozemarijn
  • 10 g verse tijm
  • 20 g verse bieslook
  • 20 g verse munt bladeren
  • 20 g Verse basilicum
  • 3 theelepels kappertjes
  • 1 blikje ansjovissen
  • 1 citroen
  • Peper
Het vlees
  • 3 lamskoteletten per persoon
  • Of 2 plakken lamsbout zonder bot (400 g)
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Rasp de citroen.

In een keukenmachine,  hak alle ingrediënten samen.
Voeg de citroen rasp toe.
Breng op smaak met peper.
Zet 30 mn in de koelkast.

Breng het vlees op smaak met peper en zout. Grill het lamsvlees, rosé, 4-5 mn beide kant ongeveer.
Laat het vlees rusten, 3 mn in alufolie.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mexicaanse poké bowl

Datum: 4 - 06 - 2020

0 reacties

Zoete aardappel frieten..

Datum: 3 - 06 - 2020

0 reacties

Courgette gratin

Datum: 30 - 05 - 2020

0 reacties

Asperge op de..

Datum: 24 - 05 - 2020

0 reacties