- 2 kipfilets
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 g plakjes bacon
- 500 g spaghetti
- 1/4 pakje verse spinazie
- 2 uien
- 4 knoflook teentjes
- 5 kopjes melk
- 1 kopje parmezaanse kaas
- Peper en zout
- 1/2 kopje pesto

Ik heb dit recept op Facebook gevonden.
Romige pasta gekookt in melk.
Snijd de uien in blokjes.
Hak de knoflook fijn.
Hak de peterselie fijn.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Snijd de bacon in reepjes.
Breng de kipfilets blokjes op smaak met peper en zout.
Verwarm de olie in een wok.
Bak de bacon en de kipfilets blokjes en doe ze in een bord maar bewaar de vet.
Doe de uien en de knoflook in de olie en bak ze tot de uien gaar zijn.
Voeg nu de spinazie en bak mee tot hij geslonken is.
Voeg de melk toe en breng aan de kook.
Kook de pasta in de melk. (Ongeveer 7 mn).
Voeg de kipfilets blokjes, de bacon, de pesto en de parmezaanse kaas toe, zet het vuur zacht en laat nog een paar minuten pruttelen.
Serveer de pasta op 4 borden, strooi wat kaas en peterselie bovenop.
Fantastic also with a big handful of fresh basil from your potager / kitchen garden to augment the spinach. Miam!
Thank you very much dear Ruth!
Basil is a beautiful herb
Kisses
Domy