- 300 g pasta naar keuze
- 2 kipfilets
- 500 g champignons
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- 1 theelepel peterselie
- 500 g verse spinazie
- 2 uien
- 4 knoflook teentjes
- 1 kip bouillonblokje
- 200 ml crème fraiche of kookroom
- 20 Cherry tomaten
- 100 g spekjes
- Peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie

Snijd de uien in blokjes.
Snijd de knoflook fijn.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Kook de pasta in ruim water met zout en een theelepel olijfolie, 8 minuten beetgaar.
Giet ze af.
Verwarm de olijfolie in een wok.
Bak erin de uien, knoflook, spekjes champignons, en blokjes kip.
Voeg de spinazie toe en bak mee.
Voeg de tomaatjes, het bouillonbloke en de kruiden toe en bak nog even mee.
Meng nu de creme fraiche met de kip en groeten, en laat even koken op zacht vuur, 5 minuten.
Breng eventueel op smaak met peper.
Meng de pasta met de saus, verdeel op 4 borden en serveer direct.