Door: Dominique op 31 - 05 - 2016 in de categorie Groenten, Healthy warm, Wok
Ingredienten
  • 1/2 Spaanse peper zonder pit
  • 1 courgette
  • 1 bakje groene asperge punten
  • 4 zalm filets
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 300 g quinoa
  • 1 pakje Feta
  • 4 eetlepels sojasaus of ketjap
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 2 gember bolletjes in siroop of een kleine stuk verse geraspt
  • peper en zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 lente uitjes
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Healthy food recept.

 

Snijd de uien in blokjes.
Hak de knoflook en de Spaanse peper.
Snijd de courgette in blokjes.
Snijd de zalm filets in blokjes.
Pers de gember bolletjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.

Kook de quinoa in ruim water met zout.
Giet de quinoa af.

Verwarm in een wok de sesamolie samen met olijfolie.
Bak de ui samen met de Spaanse peper en de knoflook.

Voeg de courgetteblokjes en de lente uitjes toe en bak nog een paar minuten.

Voeg nu de aspergeblokjes toe en bak  nog een paar minuten.

Voeg nu de zalm en bak tot de zalm niet meer doorzichtig is.

Voeg de gember en de soja saus toe, doe het vuur zacht, breng op smaak met peper en zout en laat 10 minuten pruttelen.

Voeg de quinoa toe en verwarm.

Verkruimel de feta op een bord.

Serveer het quinoa schotel met feta erop.

13289089_1267767119918614_1974698213_n

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Camembert uit de..

Datum: 18 - 04 - 2019

0 reacties

Witlof stamppot met..

Datum: 29 - 03 - 2019

0 reacties

Zucchini ravioli

Datum: 23 - 03 - 2019

0 reacties

Crispy Fish &..

Datum: 21 - 03 - 2019

0 reacties