Door: Dominique op 29 - 04 - 2015 in de categorie Quiche en pizza
Ingredienten
  • 8 bladerdeeg vellen
  • 2 kipfilets
  • 1/2 courgette
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 theelepel suiker
  • 2 eetlepels van verse peterselie, dragon en tijm
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 1 prei
  • 1/2 Spaanse peper (zonder zaadjes)
  • 1/2 rode paprika
  • 1 flesje kookroom Blue Band Finesse
  • 3 eieren
  • 1 Mozzarella
  • peper en zout
 
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Een lekkere zelf verzonnen quiche met een Italiaanse accent.

Laat de bladerdeeg vellen ontdooien op de aanrecht.

Snijd de paprika, de kip, de ui en de courgette in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de peper en de prei in ringetjes.
Hak de knoflook en de kruiden fijn.

Verwarm de olijfolie in een wok.
Bak de ui samen met de paprika en de peper.
Voeg de champignons en de courgette toe en bak nog een paar minuten mee.
Voeg de kipfilets blokjes, de prei en het knoflook mengsel toe en bak nog op hoog vuur.
Doe de tomaten blokjes en de suiker erbij, breng op smaak met peper en zout en laat de saus zacht koken.
Laat de quiche vulling, minstens een half uur uitlekken in een vergiet.

11173686_1032808656747796_1524985147_nVerdeel op de bodem van een quiche vorm de bladerdeeg vellen.
Strooi de paneermeel op de bladerdeeg.

Verdeel de vulling op de paneermeel.

 

 

11186405_1032814826747179_521161601_nMeng de kookroom samen met de eieren en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het kookroom mengsel op de vulling.
Scheur de Mozzarella bovenop.

Bak de quiche 30 minuten op 180 graden.

 

11136925_1032825463412782_1482205547_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties