Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Quiche en pizza
Ingredienten
  • plakjes bladerdeeg (diepvries)
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 courgette
  • 2 grote tomaten
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 3 eieren  
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g gemalen jonge kaas (zakje a 150 g)
  • 1 pakje feta kaas
  • 1 ons parmaham
  • 1 ui
  • 1 sjalot
  • 1 handje verse basilicum, peterselie en bieslook
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

zelf verzonnen, heel lekker ook…

Bladerdeeg laten ontdooien.

Oven op 200 °C voorverwarmen.

In grote koekenpan of wok margarine verhitten.

courgette 3 mn bakken.

ui, knoflook, tomaten en sjalot, 3 min. meebakken.

kruiden, feta, ham met courgette mengsel mengen.
met peper en zout op smaak brengen.

Quichevorm met bakpapier bekleden.

Dan het quichevorm met bladerdeeg bekleden.

Gaatjes erin prikken.

Eieren loskloppen met crème fraîche.

courgette mengsel op het bladerdeeg scheppen, in vorm overdoen en gladstrijken.

Eimengsel toevoegen.

strooi wat kaas erop.

Quiche in midden van oven in ca. 30 min. gaarbakken.

255864_345932135500487_116408294_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties