Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 mozzarela
  • 100g bacon
  • 4 sjalotten
  • 8 sneden wittebrood
  • saté stokjes
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Verwarm de oven voor op 200 graden .

Snijd de korstjes van de sneden brood af.

Druk nu de sneden met een deegrol plat.

Snijd de sjalotten en de bacon heel fijn.

Bak ze samen.

Smeer elke snee met het mengsel.

Voeg er kleine stukken mozarrela toe.

Rol de sneden op.

Snijd elke snee in 4 rolletjes en maak ze met saté stokjes dicht.

Leg ze in een oven plaat en bak ze 10 minuten tot de kaas gesmolten is.

Bon appétit!

551229_340596499367384_603644659_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties