Door: Dominique op 15 - 10 - 2014 in de categorie Pasta salade
Ingredienten
  • 200 g pasta naar keuze
  • 2 eieren
  • 2 tomaten
  • 3 el zilver uitjes
  • 1 blokje kaas naar keuze (hier blauwe kaas)
  • 1/2 ui
  • 1 appel
  • 1 bakje spekjes
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 ijsberg sla
  • 3 el diepvries doperwtjes
  • 1/2 rode paprika
Voor de dressing:
  • 4 eetlepels azijn
  • 8 eetlepels olie
  • peper en zout
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Frisse en lichte salade.

Kook de pasta in ruim water met zout.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Kook de eieren hard, 9 minuten in ruim water met zout.
Laat ze afkoelen, pel ze af en snijd ze in blokjes.
Bak de spekjes in een koekenpan.
Kook de doperwtjes, 3 minuten in water met zout.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de appel in blokjes.
Snijd de komkommer in blokjes.
Snijd de tomaten in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de sla in reepjes.
Snijd de kaas in blokjes.
Snijd de ui fijn.

Maak de dressing door de azijn te mengen met de mosterd, de olie, de mosterd en de honing.
Breng op smaak met peper en zout.

Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg de dressing toe.

10720924_910486248980038_1581132620_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Turkse brood

Datum: 15 - 11 - 2018

0 reacties

Geroosterde rode kool..

Datum: 14 - 11 - 2018

0 reacties

Gateau marbré

Datum: 13 - 11 - 2018

0 reacties

Risotto met haricots..

Datum: 11 - 11 - 2018

0 reacties