Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • pasta
  • 1 potje rode pesto
  • 1 potje crème fraîche
  • margarine
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 1 handje vol peterselie
  • 2 el pijnboompitten
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Kook de pasta bijna gaar, in ruim water met een scheut olie en zout.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan, zonder vet.
snijd de knoflook en de peterselie fijn.
Fruit de knoflook samen met de peterselie in margarine.
Voeg de pesto erbij en de crème fraîche.
Voeg dan de geroosterde pijnboompitten toe.
Meng de pesto saus met pasta en serveer direct.

580629_468761739884192_1542309481_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties