Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 250 gr pasta
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 150 gr champignons, schoongeborsteld en in vieren
  • scheutje olijfolie
  • 1 ui
  • 2 volle eetlepels pesto
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 potje crème fraîche
  • handje pijnboompitten, eventueel geroosterd
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

…gewoon een makkelijk recept!


Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de paprika, de champignons en de uien.
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of koekenpan.
Bak hierin uien en voeg dan de paprika en de champignons toe.
Bak deze kort tot ze iets zachter zijn, maar nog steeds knapperig.

Voeg twee eetlepels pesto toe (of meer naar smaak), de crème fraîche en wat versgemalen zwarte peper naar smaak.
Giet de pasta af.
Rooster eventueel nu de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
Bestrooi de pasta met de pijnboompitjes en serveer de saus erop.
 1383928_527926893967676_1847200302_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stamppot van spinazie..

Datum: 26 - 10 - 2020

0 reacties

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties