Door: Dominique op 9 - 11 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 200 g pasta naar keuze
  • 1 bak Cherry tomaatjes
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes
  • 2 uien
  • 300 g speklapjes
  • 1 flesje kookroom
  • peper en zout
  • verse peterselie
  • 1 bak kastanje champignons
  • olijfolie
  • Verse geraspte kaas
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 

Snijd de speklapjes in reepjes.

Snijd de uien en de knoflook fijn.

Hak de peterselie fijn.

Snijd de champignons plakjes, de paprika en de courgette in blokjes.

Bak de spekreepjes samen met de ui en in een grote koekenpan langzaam lichtbruin.

Voeg de champignons, de courgette, de paprika, de peterselie en de knoflook toe en bak ze 4-5 minuten mee.

Schep de Cherry tomaten bij het champignonmengsel en bak ze 2 minuten mee.

 

Giet de kookroom en laat nog 10 minuten zacht koken.

Breng op smaak met zout en peper.

Schep de warme pasta door het champignonmengsel.

Verdeel de geraspte kaas over de warme pasta.

10805029_924151194280210_1593011192_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties