Door: Dominique op 24 - 05 - 2017 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 100 ml yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 20 g verse peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel citroenrasp
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Hak de peterselie en de knoflook fijn.

Rasp de citroen.

Meng de yoghurt met de mayonaise.

Voeg de paprikapoeder, de peterselie, de knoflook, de citroenrasp en breng op smaak met peper en zout.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Fricandeau met appel

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Bouchées van foie..

Datum: 19 - 10 - 2021

0 reacties

Mini open ravioli..

Datum: 18 - 10 - 2021

0 reacties

Rubs voor varkenshaas

Datum: 17 - 10 - 2021

0 reacties