Door: Dominique op 24 - 05 - 2017 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 100 ml yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 20 g verse peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel citroenrasp
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Hak de peterselie en de knoflook fijn.

Rasp de citroen.

Meng de yoghurt met de mayonaise.

Voeg de paprikapoeder, de peterselie, de knoflook, de citroenrasp en breng op smaak met peper en zout.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zoete aardappelen Caprese

Datum: 11 - 02 - 2019

0 reacties

Mie met snijbonen..

Datum: 11 - 02 - 2019

0 reacties

Zoete aardappelen –..

Datum: 21 - 12 - 2018

0 reacties