Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie BBQ, Healthy /koolhydraatarm Food, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 1 pangasius filet per persoon
  • 2 tomaten
  • 2 citroenen
  • 2 tl kruiden voor vis
  • peper en zout
  • 2 preien
  • olijfolie
  • 2 sjalotten
  • handje vol peterselie, bieslook, basilicum
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Maak 4 velletjes aluminiumfolie (iets groter als de stukken zalm)

Snijd de tomaten en de citroenen in plakjes.
Snijd de prei en de sjalotten in ringetjes.
Wrijf de vis met de kruiden voor vis in.
Knip hier wat verse bieslook over en strooi hier wat peterselie en basilicum over.
Vet je aluminiumfolie in met een beetje olijfolie en leg hier de plakjes van tomaten en citroen, de ringetjes van prei en van sjalotten en het stuk zalm op.
Strooi over de zalm nog rijkelijk zout,peper en een beetje citroensap.
Vouw het pakketje dicht.
Plaatsen de pakketjes op de grill van de bbq en grill 20 minuten.
pangiusfiletbbq

2 reacties tot nu toe.

  1. ine vestjens schreef:

    we hadden het hier toch over pangasius en over zalm

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties

Citroen brownie met..

Datum: 19 - 03 - 2021

0 reacties