Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Ovenschotels, Pasta
Ingredienten
  • 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) (ik heb penne gebruikt)
  • 1 zak romige tomatensoep (570 ml)
  • 1 pak tuinerwten (450 g, biologisch, diepvries)
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
  • 2 blikjes tonijn in olijfolie (a 160 g), uitgelekt
  • 100 g belegen kaas, geraspt
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen
Recept gekregen van mijn schoonzus, Angelique
Het komt zelf uit Allerhande.
Het is heel lekker maar ik mis wel een ui en wat knoflook1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min.

Giet af en spoel koud onder stromend water.
Doe in de ovenschaal.
Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om.

2. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.
Verdeel de kaas erover en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
10155691_632847723475592_1844480730880901133_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties

Zoete aardappel soep..

Datum: 21 - 09 - 2020

0 reacties