- 125 g yoghurt uit een potje
- 2 potjes zuiker
- 1 potje zonnebloemolie
- 3 potjes bloem
- 3 eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 2 zakjes vanillesuiker
- Rasp van een citroen
- Boter + bloem om het schaal te beboteren
- 1 pakje Oreo koekjes
- 2 nectarines
- 100 g blauwe bessen
- 100 g aardbeien
- 100 g bramen
- 100 g frambozen

Meng de bloem met de suiker, een zakje vanille suiker, de bakpoeder en de rasp van de citroen.
Voeg de yoghurt, de eieren en de olie toe en klop tot een glad beslag.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Beboter een oven schaal met boter en bloem.
Verdeel het beslag in de schaal.
Snijd de nectarines in partjes en halveer de aardbeien.
Breek de koekjes in grote stukjes.
Verdeel de zomerfruits en de oreo koekjes op het beslag.
Strooi een zakje vanillesuiker erop.
Zet in de oven en bak, 35 minuten ongeveer (kijk of de cake gaar/droog is).
Laat goed afkoelen en snijd in vierkant stukjes.