Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken, Marinade
Ingredienten
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 el ketjap manis
  • 3 el citroensap
  • 1 el dragon
  • handje vol verse peterselie
  • 1 el honing
  • 4 gember bolletjes in siroop of 1 stuk verse gember
Keuken: Bereidingstijd: 60 min. Portie(s): 4 personen

Pers de sap van een citroen.
Snijd de peterselie fijn.
Snijd de knoflook en de gember in ringen.

Meng alle ingrediënten goed samen.

smeer die marinade op een stuk vlees of op een stuk vis en laat, bedekt met folie, 1 uur in de koelkast intrekken.

1965071_611929612234070_593624224_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties