- 2 zakken nacho chips, naturel
- 200 ml crème fraîche
- 20 g verse bieslook
- 4 lente uitjes
- 200 g spekjes
- 1 potje tomatensalsa (mild, Santa Maria)
- 1 potje kaassaus ( Santa Maria)
- 250 g kruidenroomkaas
- 200 g tex-mex geraspte kaas
- 2 rijpe avocado's
- 1 zakje guacamole kruidenmix (Santa Maria)
- 2 eetlepels crème fraîche

Nikki had dit gerecht bij de restaurant, Het Hart van Breda gegeten.
Ze wil het na maken.
Ze vond haar versie bijna lijken op de nacho’s van de restaurant.
Het was super lekker!
Bak de spekjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Snijd de bieslook fijn.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Verdeel 1/3 van de tortillachips.
Meng de kruidenroomkaas, de crème fraiche ( bewaar 2 eetlepels apart voor later) en Santa Maria kaassaus samen.
Verdeel vervolgens steeds 1/3 van de overige ingrediënten over de nachos: uitgebakken spekjes, kleine lepeltjes Santa Maria milde tomatensalsa, dotjes kaassausmengsel, wat fijngesnipperde lenteui, bieslook en tenslotte de geraspte tex-mex kaas.
Maak zo 2 of 3 laagjes en eindig met een flinke laag geraspte tex-mex kaas.
Zet de nachos in de oven, op 220 graden, voor 8 minuten.
Maak ondertussen de guacamole door 2 avocado’s met een vork te prakken en te mengen met Santa Maria guacamole kruiden.
Serveer de nacho’s met guacamole, crème fraîche, tomatensalsa en Santa Maria kaassaus.