Door: Dominique op 2 - 04 - 2015 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 300 g rundergehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel peterselie
  • 10 champignons
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • 1 eetlepel paneermeel
  • peper en zout
  • 1 ei
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekker als borrel hapjes!

Hak de ui, de knoflook en de champignons samen in een keukenmachine.

Meng het gehakt samen met het ei, het ui-mengsel, kerrie, peterselie, paneermeel en mosterd.

Breng op smaak met peper en zout.

Rol in je handen balletjes uit het gehakt mengsel.

Bak de balletjes in een koekenpan met margarine of met olijfolie, 20 minuten (keer ze vaak om).

Strooi wat peterselie bovenop en serveer direct.

11084355_1016679298360732_1075821741_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties