Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch / Ontbijt
Ingredienten
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 avocado
  • 200 g makreelfilet
  • 2 el mayonaise
  • peper en zout
  • 1 tl dille
  • 1 bosuitje
Keuken: Bereidingstijd: 10 mn min. Portie(s): 4 personen

Lekker op stokbrood maar ook als voorafje!

Snijd de tomaten, de avocado en de komkommer in blokjes.
Maak de makreelfilet los met een vork.

Meng dit met de tomaten, de komkommer, de avocado, de dille, de mayonaise en de bosuitje.
Breng op smaak met peper en zout.

makreel

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Gerookte zalm omelet

Datum: 4 - 04 - 2021

0 reacties

Engelse mini zalm..

Datum: 28 - 03 - 2021

0 reacties

Zelfgemaakte vissticks

Datum: 22 - 03 - 2021

0 reacties

Citroen brownie met..

Datum: 19 - 03 - 2021

0 reacties