Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Cakes
Ingredienten
  • 200 gr bloem
  • 4 eieren
  • 150 gr suiker
  • 1 kopje olie a 200 ml
  • 2 theel bakpoeder
  • 1 blik perziken (of ander fruit)
  • Poedersuiker om te bestrooien
Keuken: Bereidingstijd: 50 min min. Portie(s): 8 personen

Verwarm de oven op 180 graden.
Klop de eieren en de suiker 5 minuten met de mixer luchtig.
Giet langzaam al mixend de olie erbij.
Voeg als laatste de bloem en bakpoeder toe en mix nog 5 minuten goed door.
Giet het beslag in een ingevette vorm.
Verdeel de fruit over de bovenzijde van de cake.
Zet de cake 50 tot 60 minuten in de oven.
Laat afkoelen en bestrooi met wat poedersuiker.

10602781_875838639111466_402128110_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Mosterd kaas bloemkool

Datum: 25 - 11 - 2019

0 reacties

Limoncello – frambozen..

Datum: 16 - 11 - 2019

0 reacties

Cordon bleu

Datum: 30 - 10 - 2019

0 reacties

Zoete aardappel –..

Datum: 28 - 10 - 2019

0 reacties