Door: Dominique op 2 - 08 - 2020 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Koude voorgerechten, Soepen
Ingredienten
  • 2 komkommers
  • 200 ml yoghurt
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels verse munt blaadjes
  • 2 eetlepels verse basilicumblaadjes
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Pel de komkommers, de knoflook en het halve ui.

Pureer alle ingrediënten samen.

Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de koude soep in 4 glazen.

Laat de komkommer soep, 2 uur minimum in de koelkast.

Serveer zo of met gegrilde stokbrood sneden.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Caesar salade dressing..

Datum: 6 - 09 - 2022

0 reacties

Griekse witte bonen..

Datum: 2 - 09 - 2022

0 reacties

Tosti van kabeljauw..

Datum: 2 - 09 - 2022

0 reacties

Cirkel Caprese

Datum: 17 - 08 - 2022

0 reacties