- 8 zoete aardappelen
- 4 kipfilets
- 200 g Cherry tomaatjes
- 500 g champignons
- 5 knoflook teentjes
- 1 theelepel tijm
- 4 lente uitjes
- 2 uien
- Peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 g geraspte kaas
- 2 Mozzarella bolletjes

koolhydraat arm recept.
Pel en snijd de zoete aardappelen in blokjes.
Kook ze in kokend water met zout, 10 minuten.
Giet ze af en bewaar ze.
Snijd de champignons in plakjes.
Hak de knoflook fijn.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Snijd de uien in plakjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan.
Bak erin de knoflook, de uien, de lente uitjes en de tomaatjes.
Voeg de kipfilet blokjes en bak nog 5 minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Strooi wat tijm erop.
Giet af om het vocht weg te halen.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Rasp de kaas.
Verdeel de aardappelen in een ovenschaal.
Meng de geraspte kaas met het kip mengsel en verdeel het op de aardappelen.
Scheur de Mozzarella boven het kip mengsel.
Zet de ovenschaal in de oven, 30 minuten.