Door: Dominique op 13 - 10 - 2015 in de categorie Healthy warm, Kip / Gevogelte
Ingredienten
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g kipfilets
  • 2 tenen knoflook
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 paprika
  • 2 venkelknollen
  • 540 ml passata napolitana
  • snufje chili vlokken of poeder
  • 300 g pasta (hier spaghetti)
  • peper en zout
  • 1 theelepel Ras el Hanout
   
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

zie ook dit recept op youtube

Snijd de venkelknollen in reepjes.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn.

Meng de kip met de Ras el Hanout.
Verhit de olie in een koekenpan, bak de kip en breng op smaak met peper en zout 5 min. op hoog vuur.
Schep regelmatig om.
Voeg de groenten en knoflook toe aan de kip en bak 4 min.
Voeg de peterselie toe.
Voeg de passata toe en verwarm 5 min. op middelhoog vuur.
Breng op smaak met de chili vlokken of chili poeder.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet af en meng door de saus.
Serveer direct.

12166951_1126754857353175_799514215_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties

Zoete aardappel soep..

Datum: 21 - 09 - 2020

0 reacties