Door: Dominique op 23 - 02 - 2017 in de categorie Tips
Ingredienten
  • 300 g gehakt
  • 2 rode paprika's
  • 400 g tomaten blokjes
  • 2 uien
  • 4 knoflook teentjes
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 spaanse peper zonder zaden
  • 1 mango
  • 2 grote blikken Kidney bonen
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • Peper en zout
  • Rijst of brood
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de paprika en de mango in blokken.

Snipper de uien.

Hak de peper, de peterselie en de knoflook fijn.

Verwarm de olie in een wok.

Bak erin de knoflook, samen met de paprika blokjes, de uien en de peper.

Voeg de gehakt toe en bak nog mee.

Voeg de paprika poeder, de paprika poeder, de suiker, de kurkuma, de komijn poeder en de tomaten blokjes toe en laat de saus op laag vuur 10 minuten zacht koken.

Voeg de bonen, de peterselie en de mango toe en laat nog 5 minuten zacht koken om ze op te warmen.

Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de kidney bonen schotel met rijst of met brood.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Appel en peer..

Datum: 6 - 10 - 2020

0 reacties

Rösti met ui,..

Datum: 29 - 09 - 2020

0 reacties

Rode kool ovenschotel

Datum: 23 - 09 - 2020

0 reacties