Door: Dominique op 13 - 09 - 2021 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • 3 kipfilets
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1/2 Spaanse peper zonder pitten
  • 2 eetlepels margarine
  • 1/2 theelepel laos
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • 4 kopjes panda rijst
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 kop diepvries doperwtjes
  • 2 eetlepels ketjap
  • 2 eetlepels oisin saus
  • 2 bosuitjes
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de kipfilets in blokjes.
Snijd de ui fijn.
Hak de knoflook teentjes fijn.
Snijd de Spaanse peper in ringetjes.

Verwarm de margarine in een wok.
Bak eerst de knoflook met ui en peper.
Voeg laos, gemberpoeder, en kerriepoeder toe.
Voeg de kip blokjes toe en bak mee.

Kook de panda rijst, giet hem af, zet hem in de pan terug.
Klop de eieren los.
Verwarm 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak een platte omelet.
Snijd de omelet in reepjes, meng met de rijst en zet een deksel erop.

Voeg aan de kip, de  doperwten, de oisin saus en de ketjap toe (witte fles Trademark) en warm het op.

Snijd de bosuitjes in ringetjes, verdeel ze met het serveren.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes..

Datum: 13 - 09 - 2021

0 reacties

Watermeloen Feta salade

Datum: 13 - 09 - 2021

0 reacties

Thousand island dressing

Datum: 9 - 09 - 2021

0 reacties

Salade gourmande met..

Datum: 5 - 09 - 2021

0 reacties